Natura i tranquilitat per fer team building exponencial

Espai ideal per posar en pràctica tecniques àgils de gestió d’equips.
MVPs, MFPs, APS, SCRUM, OKRs i MTP *, són sigles que responen al procés de creació de productes i serveis útils per la societat.

Si esteu treballant en aquest sentit, si voleu aprofondir i experimentar abans d’executar us preparem la «sandbox» dels Olivers per refermar coneixements i adquirir pràctica i experiència en aquestes noves tècniques.

*
Minimum Valuable Product
Minimum Fashionable Product
Aprenentatge Per Serveis
Objective Key Resources
Massive Transformation Purpouse

Si aquests conceptes son nous per vosaltres però voleu fer team building amb objectius exponencials i mesurables, parlem-ne!
Ens podem beneficiar mútuament.

Les instal·lacions i el personal estan equipats en prevenció del COVID-19

Casament rústic a Els Olivers a Horta de Sant Joan Parc Natural Els Ports decoració MASBA Terra Alta

Enmig de la natura

No cal un despatx per treballar, no cal pendre notes. Cal una actitud proactiva, empàtica i la voluntat de treballar en equip, esperit crític i una ment neta i saludable. L’entorn es perfecte, voleu provar?

Nits màgiques per als sentits

La nit ajuda a concloure les feines autoassignades. Es moment de valoracions, retocs, posada en comú i millores per aplicar l’endemà. El tema es un: Com fer que el producte/servei sigui demanat pel mercat, els diàlegs són extensament creatius i enriquidors.

Casament rústic a Els Olivers a Horta de Sant Joan Parc Natural Els Ports decoració MASBA Terra Alta

9 habitacions pel descans més profund

La nit vol sel llarga, però recordeu que ens hem establers uns objectius ambiciosos. Cal descansar el cos per afrontarlos l’endemà de la manera més fresca possible. El silenci i la natura ens ajudaran al descans reparador.

L’endemà, temps de conclusions

Es el que té un cap de setmana, que es curt i més si ens ho hem passat bé, i més si tornem amb el sentiment de que ha estat veritablement profitós. Els coneixements adquirts i les pràctique de sandbox ens deixen amb ganes d’atacar al mercat. Aixó ja es cosa vostra, nosaltres en tenim més per explicar, i sobretot si voleu millorar Propostes de Transformació Masiva.  Experimenteu al mercat, si els objectius s’acompleixen i els retorns son profitosos, aleshores ens tornarem a veure, tants dies con creieu.

Casament rústic a Els Olivers a Horta de Sant Joan Parc Natural Els Ports decoració MASBA Terra Alta

JORDI – El vostre Event Planner

Amb més de 30 anys d’experiència organitzant esdeveniments i colònies ha arribat el moment d’enfocar també  el món de’ empresa amb el tracte personalitzat que es mereix el vostre negoci. Jordi, el nostre Event Planner de confiança us acompanyarà en aquest tast de les noves eines per negociar i la nova manera d’entendre el mon.
Cataleg_Bodas_Els_Olivers

Catàleg de bodes 2021-2022

Una celebració a la vostra mida