Condicions de reserva i cancel·lació

Condicions

Cancel·lació 14 dies
Cancel·lació gratuïta fins a 14 nits abans de l’arribada. Fora d’aquest període, les cancel·lacions comportaran el càrrec de la primera nit.

En les reserves de grups, casaments, retirs o altres, la cancel·lació comportarà el no retorn de la paga i senyal. Si la cancel·lació es produeix com a mínim dos mesos abans de la data de l’esdeveniment, l’establiment es queda el 15% de la paga i senyal efectuada, la resta seria retornada.

Prepagament
El pagament de l’estada es fraccionarà en dos, en el moment de la reserva es farà un càrrec del 30% i en el moment del check out es carregarà la resta de la reserva més les despeses extres que s’hagin pogut generar durant l’estada.

En el cas de grups que reservin tot l’hotel per a la seva estada, es farà un càrrec del 40% del total en el moment de la reserva i la resta es carregarà en el moment del check out.

Check In/Check Out
Horari de recepció. De 9.00h a 21.00h. En cas de tenir alguna urgència fora d’aquest horari disposaràs d’un telèfon on podràs ser atès.

Check in. De les 14.00h a les 20.00h. Si el teu horari d’arribada és més tard de les 20.00h cal que et posis prèviament en contacte per telèfon.

Check out. A les 12.00h. Hi ha la possibilitat de fer un late check out fins a les 20.00h i tindria el cost del 75% del preu de l’habitació. La masia ofereix un late check out sense cost fins a les 16.00h si el client dina a l’hotel. El Late Check Out restarà subjecte a disponibilitat i haurà de ser confirmat per part de la masia. És convenient confirmar-ho a la pròpia recepció de la masia.

Menors de 18 anys
No s’acceptaran reserves per a ocupants menors de 18 anys sense un acompanyant adult autoritzat.

Animals de companyia
Animals de companyia SÍ permesos.
Poden estar a l’habitació i als jardins. Es prega que no estiguin al menjador durant els àpats. En altres moments, si l’espai comú és interior, es demanarà que el gos estigui lligat.

IVA i impost turístic
Preus amb IVA inclòs.

Taxa turística:l’impost sobre les estades en establiments turístics serà de 1.32 Euros per persona i dia / IVA Inclòs. Aquest impost es pagarà directament a l’hotel. NO s’aplicarà a partir de la 7a nit consecutiva d’estada, ni als nens fins a 16 anys.

La nostra llicència és de casa de colònies i allotjament rural. Per tant, no s’aplica taxa turística.

Activitats
Podeu demanar idees d’activitats al personal de la Masia. Sempre que tinguem disponibilitat estarem a la vostra disposició perquè gaudiu de Les Terres de l’Ebre des d’un punt sostenible, responsable i ecològic.