Condicions de reserva i cancel·lació

Condicions de cancel·lació

Cancel·lació 7 dies

Cancel·lació gratuïta fins a 7 nits abans de l’arribada. Fora d’aquest període, les cancel·lacions comportaran el càrrec de la primera nit.

Prepagament

Per a grups a partir de 20 persones, el pagament de l’estada es fraccionarà en dos, en el moment de la reserva es farà un càrrec del 30% i en el moment del check out es carregarà la resta de la reserva més les despeses extres que s’hagin pogut generar durant l’estada.

Check In/Check Out

Horari de recepció. De 9.00h a 21.00h. En cas de tenir alguna urgència fora d’aquest horari disposaràs d’un telèfon on podràs ser atès.
Check in. Des les 14.00h a les 20.00h. Si el teu horari d’arribada és més tard de les 20.00h cal que et posis prèviament en contacte per telèfon.
Check out. A les 12.00h. Hi ha la possibilitat de fer un late check out segons disponibilitat, consulteu-nos-ho per telèfon.

Menors de 18 anys

No s’acceptaran reserves per a ocupants menors de 18 anys sense un acompanyant adult autoritzat.

Animals de companyia

Animals de companyia SÍ estan permesos.
Poden estar a l’habitació i als jardins. Es prega que no estiguin al menjador durant els àpats. En altres moments, si l’espai comú és interior, es demanarà que el gos estigui lligat.
El cost per mascota és de 10€/estada. Inclou coixí per a dormir i plats per beure i menjar.
S’ha d’avisar per telèfon o al formulari dels animals que vindran i l’import corresponent es pagarà a la masia.

Condicions de bodes i events

Pagaments

La reserva de dates serà d’un 10% amb un mínim de 2000€.
A la presentació de plats caldrà abonar el 30% del pressupost contractat.
El 60% restant es pot fer en un o varis pagaments, havent de quedar pagats els serveis contractats en la seva totalitat 15 dies abans de la data de la celebració.

En cas d’anul·lació per força major,  es mantindrà la reserva per ser consumida en una nova data fins a 1 any vista. El compte per fer els ingressos es: ES09 2100 2463 1202 0003 9669.